Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος «έκοψε» το Σαββατιάτικο ρεπό

Μια μέρα περισσότερη δουλειάς, εν μέσω διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, περιμένει τους παίκτες του Παναθηναϊκού αφού ο τεχνικός, Ντάνι Πογιάτος, πήρε πίσω την απόφαση για χορήγηση ρεπό το προσεχές Σάββατο

Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος «έκοψε» το Σαββατιάτικο ρεπό

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μετά από 3 αγωνιστικές δίχως επιτυχία, πολύ απέχει από το να χαρακτηριστεί ιδανική κι η απόφαση του Ντάνι Πογιάτος να αναιρέσει απόφαση του για χορήγηση διήμερου ρεπό το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι ενδεικτική.

Αφενός ότι υπάρχει πρόθεση να μαζευτούν τα «λουριά», αλλά κι ότι ούτε οι παίκτες είναι στο απυρόβλητο, την ίδια στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός βάλλεται, πανταχόθεν.

Ο Ντάνι Πογιάτος αρχικά είχε δώσει ρεπό το Σαββατοκύριακο στους ποδοσφαιριστές των «πράσινων», αλλά όπως έκανε γνωστό την Τετάρτη, πήρε πίσω κατά το ήμισυ την απόφαση του, ανακοίνωνοντας προπόνηση για το Σάββατο.

Το πρωί της Τετάρτης (7/10) οι παίκτες επέστρεψαν στο Κορωπί, μετά το ρεπό της Τρίτης, κι ενημερώθηκανι από τον πίνακα ανακοινώσεων πως το προγραμματισμένο ρεπό για το Σάββατο έχει «κοπεί» και αντ' αυτού θα υπάρξει κανονικά προπόνηση.

Γεγονός που μάλλον δεν θα τους ευχαρίστησε και πολύ.

Αυτό είναι ίσως ένα πρώτο μέτρο που παίρνει ο Πογιάτος προκειμένου να «ταρακουνήσει» την ομάδα και να μπορέσει να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα. Πριν την έναρξη του προγράμματος της Τετάρτης τώρα ο Ισπανός τεχνικός έδειξε βίντεο στους παίκτες του από το ματς με τον Άρη και επικεντρώθηκε στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

Όσο για την προπόνηση οι πράσινοι έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι σε μικρό χώρο και τακτική.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, ατομικό ο Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία οι Αγιούμπ, Ιωαννίδης.

Προπονήσεις με την πρώτη ομάδα κι οι «κομμένοι»!

Εν τω μεταξύ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και οι Μπεκ, Μολό, Σέχου δεν βρήκαν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους ακόμα και την Πέμπτη (8/10) αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό.