Τι τρέχει με τον Μίσιτς - Τον δήλωσε η Σπόρτινγκ, τι λέει ο ΠΑΟΚ

Πώς ο MVP του περυσινού ΠΑΟΚ δηλώθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τι υποστηρίζει η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Τι τρέχει με τον Μίσιτς - Τον δήλωσε η Σπόρτινγκ, τι λέει ο ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό των περισσότερων φιλάθλων, ο Γιόζιπ Μίσιτς λογιζόταν ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Τραυματίας μεν, παίκτης του ΠΑΟΚ δε. Εξού και η έκπληξη όταν έγινε γνωστό ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον δήλωσε στις καταστάσεις συμμετοχής των ποδοσφαιριστών της για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Για τον ΠΑΟΚ δεν είναι απλή περίπτωση ο Μίσιτς. Πρόκειται για τον MVP του ΠΑΟΚ, την περυσινή σεζόν (11 ασίστ, έξι γκολ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) και η συνολική παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράται με 42 συμμετοχές, επτά τέρματα και 11 ασίστ.

Βέβαια, ο 26χρονος χαφ είναι τραυματίας -υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Ιούνιο- και παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Ο ΠΑΟΚ διευκρινίζει πως λόγω του προβλήματος υγείας που έχει ο ποδοσφαιριστής και ο οποίος υποβάλλεται στις απαραίτητες θεραπείες στην Θεσσαλονίκη το θέμα της παραμονής ή ανανέωσης του δανεισμού του από την πορτογαλική ομάδα με οψιόν αγοράς από τον προσεχή Ιανουάριο είναι σε εκκρεμότητα.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να αγωνιστεί για το επόμενο τρίμηνο τουλάχιστον, βρίσκεται μεταξύ των δύο ομάδων και ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να ενεργοποιήσει τη συμφωνία δανεισμού του και από τον προσεχή Ιανουάριο να κάνει χρήση και της οψιόν αγοράς του.