ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα για 20 μέρες

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι ο Χουάν Νέιρα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο κι η απουσία του υπολογίζεται περίπου στις 3 εβδομάδες

ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα για 20 μέρες

Την επομένη της ανακοίνωσης, από πλευράς ΟΦΗ, ότι ο Χουάν Νέιρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, καθότι έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ο Αργεντικός επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου διέβη την πύλη του χειρουργείου κι υποβλήθηκε σε (επιτυχή) επέμβαση.

Η οποία θα τον αφήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για ένα διάστημα που υπολογίζεται στις 3 εβδομάδες, περίπου.

Όπως έγινε γνωστό υπεβλήθη σε αρθροσκοπικό καθαρισμό σε χόνδρινη βλάβη του μηριαίου οστού αριστερού γόνατος την Τρίτη (6/10) κι η επιλογή του χρονικού διαστήματος αυτού για την επέμβαση μόνο τυχαία δεν είναι αφού υπάρχει η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής - που είναι προγραμματισμένο να πάρει εξιτήριο αυθημερόν - το τελευταίο διάστημα αισθανόταν ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο και κρίθηκε επιβεβλημένο το χειρουργείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αρθροσκοπικός καθαρισμός σε χόνδρινη βλάβη του μηριαίου οστού αριστερού γόνατος, στον οποίο υποβλήθηκε ο Juan Neira από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας στο «Ασκληπιείον Κρήτης».

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας και θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας, με σκοπό να επιστρέψει στη δράση όσο το δυνατόν πιο σύντομα».