Λαμία: Και επίσημα τέλος ο Πετράκης

Η διοίκηση της ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη, ενώ Τεννές και Κωστένογλου είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες.

 Λαμία: Και επίσημα τέλος ο Πετράκης

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη ανακοίνωσε η Λαμία, έπειτα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.

H πορεία ήταν πολύ κακή, καθώς μέχρι τώρα η Λαμία δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε έναν βαθμό και η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στην απομάκρυνση του προπονητή.

Τέλος ο Πετράκης - Σε αναζήτηση προπονητή η Λαμία

Η απόφαση είχε ληφθεί από χθες μετά την ήττα της ομάδας από το Βόλο και πριν από λίγο η διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα τη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Πετράκη.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Επίσης λύνεται η συνεργασία της ομάδας μας με τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή, κ. Μανώλη Σκύβαλο τον οποίο επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά τους και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οσο για την «επόμενη ημέρα» ο Μπάμπης Τεννές φέρεται ως ο επικρατέστερος για τη διαδοχή του Πετράκη, ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο Νίκος Κωστένογλου.