Ο Ατρόμητος θέλει τον Καπίνο

Βέβαιη θεωρούν οι Άγγλοι την αποχώρηση του Έλληνα πορτιέρο από τη Νότιγχαμ και στα ρεπορτάζ επισημαίνουν πως τον θέλει ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος θέλει τον Καπίνο

Και το μέλλον του Στέφανου Καπίνο στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Ο Καράνκα δεν φαίνεται να «ψήνεται» με τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος έκανε ελάχιστες συμμετοχές στη Τσάμπιονσιπ.

Ο Καπίνο πήρε μεταγραφή στη Νότιγχαμ τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Φαίνεται, ωστόσο πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να το εξαντλήσει και σύμφωνα με τους Άγγλους αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από τη στιγμή που o Καράνκα δεν τον υπολογίζει είναι προτιμότερο και για τον ίδιο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως για τον Καπίνο ενδιαφέρεται ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου έχει χάσει τον Γιαννιώτη, στον οποίο στηρίχτηκε όλη την περσινή αγωνιστική περίοδο και αναζητά έναν τερματοφύλακα που θα δώσει σιγουριά στην εστία της.

Ο Καπίνο μοιάζει για τους «κυανόλευκους» η ιδανική λύση και οι Άγγλοι αυτό που τονίζουν είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το μέλλον του Έλληνα πορτιέρο στη Νότιγχαμ είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο και θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση του.