Πετράκης: «Δεν έχει νόημα να τοποθετηθώ τώρα- Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες»

Ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Πετράκης μίλησε μετά την ήττα από το Βόλο (2-1) για την εικόνα της ομάδας που βρίσκεται στην τελευταία θέση και για το πώς μπορεί να βελτιωθεί…

Πετράκης: «Δεν έχει νόημα να τοποθετηθώ τώρα- Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες»

Ο Γιώργος Πετράκης, η θέση του οποίου στον πάγκο της Λαμίας τρίζει μετά την 4η ήττα στη Super League, τοποθετήθηκε για την εικόνα της ομάδας μετά την ήττα με 2-1 από τον Βόλο και για το πώς μπορεί να βελτιωθεί…

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι κάποια πράγματα που μπορούμε και επηρεάζουμε και κάποια όχι, δεν έχει νόημα τώρα να τοποθετηθώ, με σκληρή δουλειά το ψάχνουμε. Παρά το ότι έχουμε την υπεροχή, για κάποιο λόγο συμβαίνουν πράγματα και δεχόμαστε ευκαιρίες, μας επηρεάζει το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, ήμασταν κοντά στο να ισοφαρίσουμε».

Λαμία: Στην πόρτα της εξόδου ο Πετράκης

Για το γεγονός ότι η Λαμία έχει δεχθεί ήδη 10 γκολ είπε: «Σε μία ομάδα όλοι μαζί δεχόμαστε και όλοι μαζί βάζουμε γκολ, κάποιοι από μας με πρώτο εμένα, μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη μέρα. Να προλάβουμε αυτό και να το δουλέψουμε. Είναι αιτία προβληματισμού, είναι πολλά . Δεχόμαστε γκολ από στατική φάση και ίσως κάποιες, ανοργάνωτες από κάποια μετάβαση».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν, είναι καλοί και ποιοτικοί, θα βοηθήσουν και ψυχολογικά. Οι 10 μέρες είναι αρκετές για να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ψάχνουμε τη νίκη και αν τη βρούμε, η ψυχολογία θα γυρίσει υπέρ μας».

Λαμία-Βόλος 1-2: Μεγάλο «διπλό» με πρωταγωνιστή τον Δουβίκα! (Highlights)