Λαμία-Βόλος 1-2: Μεγάλο «διπλό» με πρωταγωνιστή τον Δουβίκα! (Highlights)

Με σκόρερ τον Τάσο Δουβίκα ο Βόλος πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 μέσα στη Φθιώτιδα επί της Λαμίας, που παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Λαμία-Βόλος 1-2: Μεγάλο «διπλό» με πρωταγωνιστή τον Δουβίκα! (Highlights)

Με πρωταγωνιστή τον Τάσο Δουβίκα ο Βόλος κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη με 2-1 επί της Λαμίας μέσα στη Φθιώτιδα.

Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε το «διπλό» αφενός χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του 21χρονου φορ, αλλά και αφετέρου χάρη στην πολύ καλή απόδοση του Νίκο Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που έκοβε κι έραβε στην επίθεση του Βόλου και συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη.

Στο 24' λάθος του Αντέτζο, ο Δουβίκας βγήκε δεξιά εντός περιοχής και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο κάνοντας το 0-1.

Στο 45’ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι. Στο 44’ Κολόμπο βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του, σωστή υπόδειξη από τον διαιτητή. Ο Γκαραβέλης ωστόσο απέκρουσε με τριπλή προσπάθεια την εκτέλεση του Μπιανκόνι ένα λεπτό αργότερα.

Η Λαμία ισοφάρισε στο 48', όταν ο Χατζηστραβός έκανε την παράλληλη, ο Μπιανκόνι βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και με προβολή έκανε σε 1-1.

Όμως ο Βόλος είχε την απάντηση και στο 64' προηγήθηκε. Πολύ ωραία κίνηση του Μαρτίνες, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα, ο Δουβίκας έπιασε στον ύπνο τον Αντέτζο και με προβολή πέτυχε το δεύτερο δικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του.

Η Λαμία παραμένει χωρίς βαθμό έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ οι βολιώτες βρίσκονται στα… ψηλά πατώματα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΜΙΑ- ΒΟΛΟΣ 1-2

Γήπεδο: Λαμίας

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Σκόρερ: Μπιανκόνι 48’- Δουβίκας 24’ , 64’

Κίτρινες κάρτες: Γκούγκα(29’), Σκόνδρας (61’), Μπεχαράνο (69’) – Τέκιο (34΄) Δημόπουλος (82’), Γκουαροτσένα (90΄)

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Πετράκης): Θεοδωρόπουλος- Σκόνδρας, Βύντρα (λ.τ. 45+3 Τζανετόπουλος), Αντέτζο, Σαραμαντάς- Γκούγκα (65’ Βασιλακάκης), Μπεχαράνο (75’ Μπουλούλης) - Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (46’ Ντέλετιτς), Χατζηστραβός (75’ Αραμπούλι) - Μπιανκόνι

ΒΟΛΟΣ (Λόπες): Γκαραβέλης –Τέκιο (55’ Γκουαροτσένα), Σάντσες (23’ λ.τ. Δημόπουλος), Κολόμπο, Φεράρι-Τσοκάνης, Ριένστρα- Μπαριέντος (55’ Ντεντάκης), Περέα (80’ Κιάκος), Μαρτίνες- Δουβίκας