Πογιάτος στους παίκτες: «Ήμασταν άτυχοι, θα βελτιωθούμε»

Ο Ντάνι Πογιάτος προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ

Πογιάτος στους παίκτες: «Ήμασταν άτυχοι, θα βελτιωθούμε»

Με τους πάντες σχεδόν να τον αμφισβητούν γύρω του πλέον ο Ντάνι Πογιάτος προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του μετά την ήττα από τον Άρη.

Λίγο πριν την προπόνηση σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ισπανός προπονητής επεσήμανε στους «πράσινους» ότι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους στο ματς και ότι η ομάδα δεν άξιζε την ήττα.

Παναθηναϊκός- Άρης 0-1: Ο ένας στον «αφρό», ο άλλος στον «βυθό» (vid)

Παράλληλα ζήτησε από όλους να είναι πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια για να μην σπαταλά ευκαιρίες η ομάδα, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το δεύτερο ημίχρονο και ταυτόχρονα τους τόνισε ότι μπορεί οι στιγμές να είναι δύσκολες αλλά θα έρθει άμεσα η βελτίωση.

«Ήμασταν άτυχοι και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και έπρεπε να σημειώσουμε τουλάχιστον ένα γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει στην ευκαιρία του Βέλεθ.

Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στη φάση και να μην σπαταλάμε ευκαιρίες για γκολ μέσα στο ματς.

Από το δεύτερο ημίχρονο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κάνατε. Είχαμε τις ευκαιρίες, το δοκάρι, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς και να νικήσουμε.

Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά θα συνεχίσουμε την δουλειά μας. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο, χάσαμε από μία ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία και δεν το αξίζαμε. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι, θα βελτιωθούμε στη συνέχεια», τόνισε ο Πογιάτος.

Να σημειωθεί επίσης ότι στο Κορωπί υπήρχε διακριτική παρουσία περιπολικού της αστυνομίας για πιθανή επιδρομή των οπαδών της ομάδας.