ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-0: Έπαιξαν με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκαν οι Θεσσαλονικείς (highlights)

Παρότι απειλήθηκε επανειλημμένα στο β' μέρος από τον πολύ καλό επιθετικά ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει ολόκληρο το τρίποντο στην Τούμπα νικώντας τους Κρητικούς με 3-0.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-0: Έπαιξαν με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκαν οι Θεσσαλονικείς (highlights)

Από τον... Λευκό Πύργο έπεσε ο ΠΑΟΚ και βρήκε και πορτοφόλι το βράδυ της Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ, καθώς το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην εικόνα του αγώνα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε μεν δυνατά στο ματς, είχε δοκάρι στο 4' με τον Μάτος και προηγήθηκε στο 8' με το γκολ-ποίημα του Ελ Καντουρί (ύστερα από συνεργασία με Α. Ζίβκοβιτς, Σβαμπ), ωστόσο οι Κρητικοί μετά το 35' ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους.

Είχαν δοκάρι στο 36' με τον Ναμπί και ιδίως στο πρώτο μισάωρο του β' μέρους, ο ΟΦΗ βρέθηκε πάμπολλες φορές μια... ανάσα από την ισοφάριση, όμως κάτι η αστοχία, κάτι οι επεμβάσεις του Ζ. Ζίβκοβιτς, κράτησαν το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα και ο Σβιντέρσκι καλός φορ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να «τιμωρήσουν» τον ΟΦΗ στο φινάλε με δύο γρήγορα γκολ του Πολωνού (89', 90'+2'), τα οποία έγραψαν και το -παραπλανητικό- 3-0...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-0

Γήπεδο: Τούμπας

Σκόρερ: 8' Ελ Καντουρί, 89', 90'+2' Σβιντέρσκι

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Ελ Καντουρί – Μεγιάδο, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Διαμαντής

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς – Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης – Μάτος (73’ Λύρατζης), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης – Πέλκας (73’ Τζόλης), Α. Ζίβκοβιτς (86’ Εσίτι) – Τσόλακ (81’ Σβιντέρσκι).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν – Μαρινάκης (72’ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (72’ Γιάννου) – Στάικος (46’ Στάρτζεον), Νέιρα, Μεγιάδο (85’ Σολίς), Ναμπί – Σαρντινέρο.