Παναθηναϊκός - Άρης: Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος, έξω ο Μακέντα!

Ο νεαρός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι το νέο πρόσωπο την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη αντικαθιστώντας τον τραυματία Αγιούμπ στη μεσαία γραμμή των «πρασίνων», στον πάγκο άφησε ο Πογιάτος τον Μακέντα

Παναθηναϊκός - Άρης: Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος, έξω ο Μακέντα!

Με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στα χαφ θα αντιμετωπίσει τον Άρη ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Super League, που ξεκινά στις 4μμ.

Ο Ντάνι Πογιάτος για άλλο ένα παιχνίδι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-3-3, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει την τακτική του και στη θέση του τραυματία Αγιούμπ θα δώσει την φανέλα βασικού στον Αλεξανδρόπουλο.

Στο μεταξύ ο Πογιάτος άφησε τον Μακέντα στον πάγκο και προτίμησε να ξεκινήσει με τον Καρλίτος μοναδικό φορ και τον Χατζηγιοβάννη εξτρέμ.

Ετσι λοιπόν η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σωκράτης Διούδης, από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα θα είναι οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Σάντσες, στα χαφ θα παίξουν οι Μπουζούκης, Κουρμπέλης και Αλεξανδρόπουλος ενώ την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Καρλίτος, Αϊτόρ και Χατζηγιοβάννης.