ΑΕΚ: Χωρίς Αλμπάνη η αποστολή με Ατρόμητο

Δίχως τον Χρήστο Αλμπάνη, που ταλαιπωρείται από ίωση (ενώ φέρεται να έχει ζητήσει μεταγραφή σε πολωνική ομάδα), αλλά και τον Ενομπακάρε, που «κόπηκε», η αποστολή της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα, για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

ΑΕΚ: Χωρίς Αλμπάνη η αποστολή με Ατρόμητο

Με προπόνηση στα Σπάτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον Κυριακάτικο αγώνα (21.45) με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Στα γνωστά προβλήματα, των Μιχάλη Μπακάκη, Ζίγκα Λάτσι, Κώστα Γαλανόπουλου και Ντάμιαν Σιμάνσκι - οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό κι ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης τους - προστέθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης, που έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Πρόταση από την Πολωνία για Αλμπάνη

Την ίδια στιγμή, πάντως, πληροφορίες θέλουν τον μεσοεπιθετικό να έχει ζητήσει μεταγραφή για Πολωνική ομάδα (το όνομα της δεν έχει διαρρεύσει), από την οποία έχει πρόταση, αφού βλέπει ότι δύσκολα θα έχει ικανοποιητικό για τον ίδιο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο η «Ένωση» φέρεται να θέλει να τον ανανεώσει (σ. το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι) πριν τον δώσει με την μορφή του δανεισμού

Κατά τα λοιπά από την αποστολή του αγώνα στο Περιστέρι «κόπηκε» ο Μπράιτ Ενομπακάρε, ενώ σε αυτή βρίσκονται οι:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ολιβέιρα.