Ξέσπασε η Κ17 του Ολυμπιακού

Η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 4-0 του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ατρόμητου.

Ξέσπασε η Κ17 του Ολυμπιακού

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Κ17 του Ολυμπιακού. Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 4-0 του Αστέρα Τρίπολης σημειώνοντας τα τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό μετά από ασίστ του Σταυρόπουλου και τέρμα του Πάνου, με το 1-0 να είναι το σκορ της ανάπαυλας.

Ο Θρύλος είχε τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια του ματς και ενώ το σκορ δεν άλλαζε μέχρι και 15’ πριν το τέλος, η υπεροχή των Πειραιωτών επιτέλους καρποφόρησε! Στο 75’ ο Κουτσογούλας «κλείδωσε» το τρίποντο εκμεταλλευόμενος την πάσα του Πάνου για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα, από τον Χρήστου για το 3-0 στο 83′ (ασίστ Αρσενίδης) και από τον Αρσενίδη για το τελικό 4-0 στο 90′ (ασίστ Κουτσογούλας).

Ο Ολυμπιακός έφτασε έτσι τους 6 πόντους σε τρεις αγώνες.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Σίνα, Κατηφόρης (78’ Φλώκος), Μόσχος, Γιαλεδάκης, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας, Σταυρόπουλος (78’ Παπακανέλλος), Μοίρας (75’ Σταράκης), Πάνου (75’ Γεωργίου), Πετρόπουλος (64’ Αρσενίδης).