Ζέσους: Ήθελε να έρθει ο Σεμέδο, αλλά ο Ολυμπιακός ζητούσε πολλά χρήματα

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ρούμπεν Σεμέδο θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ζέσους: Ήθελε να έρθει ο Σεμέδο, αλλά ο Ολυμπιακός ζητούσε πολλά χρήματα

Σε σίριαλ είχε εξελιχτεί η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, με την Μπενφίκα να τον “πολιορκεί” εδώ και ένα μήνα, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, τότε ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των Λουζιτανών, Ζόρζε Ζέσους τόνισε το Σάββατο (3/10) ότι ο Σεμέδο επιθυμούσε να πάει στην Μπενφίκα, αλλά οι απαιτήσεις των Πειραιωτών ήταν τόσο υψηλές που δεν μπορούσε με τίποτα να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Ήταν η δεύτερη "unfair" δήλωση του πολύπειρου τεχνικού. Έτσι όπως το λέει, αφήνει να εννοηθεί ότι ο Σεμέδο μένει με το... ζόρι στον Πειραιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς είχε συμφωνήσει να μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν προτεραιότητα για την Μπενφίκα. Βλέπετε, είναι Πορτογάλος. Επίσης, είχα συνεργαστεί μαζί του για ένα χρόνο. Υπάρχει ένας περιορισμός στους ξένους που πρέπει να έχουμε στην ομάδα και για αυτό κοιτάζαμε τον Ρούμπεν. Ο άλλος παράγοντας είναι ότι έχω δει παιχνίδια Ολυμπιακού, είναι στην Εθνική ομάδα και έχει αποδείξει την αξία του”, είπε αρχικά ο Ζεσούς και κατέληξε:.

Δεν έχω μεγάλη ελπίδα. Ο Ολυμπιακός συνειδητοποίησε ότι ενδιαφερόμασταν πολύ και θέλαμε να προσφέρουμε πολλά χρήματα για την απόκτησή του. Ο Σεμέδο ήθελε να έρθει και να συνεργαστεί ξανά μαζί μου, όμως, ο Ολυμπιακός ανέβασε κατά πολύ τις απαιτήσεις του και δεν μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τους Έλληνες”.