Γιόχαν Μπεναλουάν: Ένας πρωταθλητής Αγγλίας για τον Άρη (vids)

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον Γαλλοτυνήσιο κεντρικό αμυντικό Γιόχαν Μπεναλουάν, ο οποίος πάει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Άρη. Δείτε τον.

Γιόχαν Μπεναλουάν: Ένας πρωταθλητής Αγγλίας για τον Άρη (vids)

Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες ο Γιόχαν Μπεναλουάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον παίκτη υπάρχει προφορική συμφωνία και αναμένεται ακόμη και σήμερα στη χώρα μας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο 33χρονος Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν, στην οποία το 2007 έγινε επαγγελματίας. Κατέγραψε 80 συμμετοχές και το καλοκαίρι του 2010 πήγε στην Τσεζένα, στην οποία για δυο χρόνια έκανε 36 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Δόθηκε δανεικός στην Πάρμα το καλοκαίρι του 2012 και ένα χρόνο αργότερα υπέγραψε σε αυτή 5ετές συμβόλαιο. Έως τον Ιανουάριο του 2014, είχε 27 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Δόθηκε δανεικός στην Αταλάντα για 1,5 χρόνο κάνοντας στην ομάδα 47 συμμετοχές με ένα γκολ.

Το καλοκαίρι του 2015 τον πήρε η Λέστερ με 8 εκ. ευρώ. Στέφθηκε πρωταθλητής Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2015-16 (με ένα ενδιάμεσο εξάμηνο δανεισμό στην Φιορεντίνα χωρίς να παίξει λόγω τραυματισμού). Γενικά όμως δεν αγωνίστηκε στη Λέστερ. Συμπλήρωσε 29 ματς ως τον Ιανουάριο του 2019 οπότε πήγε στη Νότιγχαμ. Έκανε 14 παιχνίδια το πρώτο εξάμηνο και πέρυσι μόλις δυο.

Είναι πέντε φορές διεθνής με την Τυνησία. Δείτε τον: