Και τώρα... τρέχει η Ρίο Άβε με τον Ματέους Ρέις

Την... πάτησε η Ρίο Άβε με τη στάση της απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Ματέους Ρέις, περιμένοντας πλέον την Πόρτο να πουλήσει τον Τέγες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να στείλει στο “Ντραγκάο” τον Βραζιλιάνο μπακ!

Και τώρα... τρέχει η Ρίο Άβε με τον Ματέους Ρέις

Και τώρα... τρέχει! Η Ρίο Άβε τα έκανε “μούσκεμα” στην υπόθεση του Ματέους Ρέις, αφού προσπαθούσε με “νύχια και με δόντια” να κρατήσει τον παίκτη έως το φινάλε των υποχρεώσεών της στην Ευρώπη, αλλά στο τέλος αυτό που κατάφερε ήταν να τσακωθεί με τον ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός να αποσυρθεί, αποκτώντας τον Βινάγκρε από την Γουλβς!

Όλα έμοιαζαν σχεδόν συμφωνημένα. Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τον Ματέους Ρέις, ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε υπομονή και ήλπιζε ότι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας θα έπαιρνε το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Τότε η Ρίο Άβε άρχισε τα... κόλπα της. Αρχικά, του ζήτησε να κάτσει άλλη μία εβδομάδα στην Πορτογαλία για να έπαιζε και με την Μίλαν την Πέμπτη (1/10). Στη συνέχεια, διέρρεε προς τα έξω ότι θέλει 3 εκατομμύρια και όχι τα 2,5 που προσφέρει ο Ολυμπιακός. Κάποια στιγμή έβαλε στο “παιχνίδι” και την Πόρτο. Τελικά, την περασμένη Κυριακή (27/9) ο Ματέους Ρέις ζήτησε να μην παίξει με την Γκιμαράες, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να την αναγκάσει να ανάψει το “πράσινο φως” για τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες. Κάπως έτσι, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε, κλείνοντας μέσα σε λίγες ώρες τον Βινάγκρε!

Η Ρίο Άβε είναι πλέον “εγκλωβισμένη”, καθώς έχει στην ομάδα της έναν παίκτη με τον οποίο έχει τσακωθεί. Συν τοις άλλοις, ο Ρέις μένει ελεύθερος του χρόνου το καλοκαίρι.

Η πορτογαλική ομάδα εναποθέτει τις ελπίδες της στην Πόρτο. Ελπίζει να πουλήσει τον Τέγες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι ώστε να “σπρώξει” προς... “Ντραγκάο” μεριά τον Ματέους Ρέις ως “μπακ απ” του Ζαϊντού, ο οποίος επίσης είχε απασχολήσει τον Αύγουστο τον Ολυμπιακό.

Με λίγα λόγια, κακός μπελάς στο... κεφάλι των ανθρώπων της Ρίο Άβε στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου. Κι αυτό, εξαιτίας της επιμονής της να βάλει εμπόδια στον ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε να συνεχίσει στον Πειραιά.