Προς αναβολή το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Πολύ φορτωμένο είναι το πρόγραμμα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να έχουν παιχνίδια και στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αποτέλεσμα να θεωρείται δύσκολο να διεξαχθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Προς αναβολή το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η UEFA γνωστοποίησε τα προγράμματα των αγώνων των ομίλων του Champions League και του Europa League. Τις ομάδες τις περιμένει ένας πραγματικός Γολγοθάς με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα «βουνό» του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ και Champions League

Ένα σοβαρό θέμα που προκύπτει έχει να κάνει με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός το οποίο θεωρητικά θα διεξαχθεί ή στις 24 ή στις 25 Οκτωβρίου. Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πως η UEFA όρισε το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστικής του Champions League στις 21/10 και το ΠΑΟΚ-Ομόνοια στις 22/10.

Champions League: Το πρόγραμμα και ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού στους ομίλους

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα πήγαινε για τις 24 ή 25/10. Το θέμα είναι ότι στις 27/10 οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Πόρτο για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ θα πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον τρεις ημέρες μεταξύ δύο αγώνων. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει έτσι όπως έχουν οριστεί τα ματς εκτός αν αλλάξει ημερομηνία του Πόρτο-Ολυμπιακός. Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι πως το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα οδηγηθεί σε αυτόματη αναβολή. Και η λογική λέει ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έχει αντίρρηση, αφού το βάρος τους θα έχει πέσει στην Ευρώπη.