Το πρόγραμμα «βουνό» του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ και Champions League

Πολύ δύσκολο πρόγραμμα περιμένει τον Ολυμπιακό και ο Οκτώβρης αναμένεται ένας καθοριστικός μήνας για την ομάδα του Πειραιά σε πρωτάθλημα και Champions League.

Το πρόγραμμα «βουνό» του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ και Champions League

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων του ομίλου του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με το εντός έδρας ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως πέφτουν τα ματς με Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Champions League: Το πρόγραμμα και ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού στους ομίλους

Ο Οκτώβρης θα είναι ένας καθοριστικός μήνας για τους "ερυθρόλευκους" αφού εκτός από τα δύο ματς για τους ομίλους θα έχουν και το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Επίσης δύσκολο σημείο του προγράμματος είναι και προς το τέλος Νοεμβρίου με ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στη Μασσαλία.

Συγκεκριμένα στις 4/10 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός τον ΠΑΣ και στις 17/10 τον Ατρόμητο εντός έδρας. Ακολουθεί η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στις 21/10 με το εντός έδρας ματς κόντρα στη Μαρσέιγ και στις 24/10 το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Στις 27/10 ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο. Εδώ είναι η μεγαλύτερη παγίδα για τον Ολυμπιακό, αφού θα έχει τον ΠΑΟΚ ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Στις 31/10 υπάρχει το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα και στις 3/11 το Μάντσεστερ Σίτι -Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική και ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στις 7/11. Στις 21/11 φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και στις 25/11 υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για να ακολουθήσει στις 29/11 το ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Λίγες ημέρες μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία. Στις 6/12 θα παίξει εντός έδρας με το Βόλο και 9/12 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Πόρτο στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Στις 13/12 θα γίνει το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, στις 16/12 το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στις 20/12 το εντός έδρας με την ΑΕΛ.