Ατρόμητος: Πρώτα οι δανεικοί, μετά οι μεταγραφές

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρομήτου προχωράει με αργά, αλλά σταθερά βήματα.

Ατρόμητος: Πρώτα οι δανεικοί, μετά οι μεταγραφές

Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου θέλει να «φτιάξει» ένα όσο πιο ανταγωνιστικό ρόστερ μπορεί προκειμένου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας σεζόν οι οποίες με το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα είναι πιο αυξημένες.

Παίκτες και τεχνικό τιμ απολαμβάνουν τις διακοπές τους, όμως επειδή ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει στον Γ' προκριματικό του Europa League ο χρόνος ξεκούρασης που τους απομένει δεν είναι πολύς.

Έτσι γίνονται ήδη επαφές με κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, χωρίς ακόμα ωστόσο να υπάρχει κάποιο ντιλ. Αυτό που τονίζουν άνθρωποι της ομάδας είναι ότι για να προχωρήσουν κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με τους δανεικούς.

Ο Ατρόμητος πέρυσι πορεύτηκε με κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν σε άλλες ομάδες και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της ομάδας. Ρισβάνης, Ουάρντα και Χατζηισαΐας είναι οι τρεις κυριότερες υποθέσεις που απασχολούν τον σύλλογο, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο Γιαννιώτης αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό.

Για τον Ουάρντα λίγο - πολύ τα πράγματα είναι δεδομένα με τον ΠΑΟΚ να τον θέλει πίσω στην Τούμπα, κάτι που πάνω - κάτω ισχύει και για τον Χατζηισαΐα. Η περίπτωση που κλείνει περισσότερο προς την ομάδα του Περιστερίου, είναι αυτή του Σπύρου Ρισβάνη.

Ο Έλληνας αμυντικός θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα που θα αγωνιστεί και αν και ανήκει στον Ολυμπιακό δε θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι θα επιστρέψει στο Ρέντη. Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες παραμονής του και τη νέα σεζόν στον Ατρόμητο είναι πιο πολλές, όμως τόσο ο παίκτης, όσο και ο σύλλογος του Περιστερίου θέλουν να αποκτηθεί με μεταγραφή και όχι ως δανεικός.

Ο Ρισβάνης απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαντορίνη και το θέμα της μεταγραφής του φέρεται να χειρίζεται ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός. Όλα δείχνουν ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του έλληνα στόπερ στην Αθήνα και ότι και τη νέα σεζόν θα φοράει τα «μπλε», όμως αυτό θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.