«Πόρτα» στην... Πόρτο για Βινάγκρε η Γουλβς!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ρούμπεν Βινάγκρε είχε απασχολήσει και την Πόρτο, αλλά οι “δράκοι” δεν κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

«Πόρτα» στην... Πόρτο για Βινάγκρε η Γουλβς!

Ωραίες μεταγραφικές ιστορίες κρύβονται πίσω από την απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ που αποκτάται με τη μορφή δανεισμού από την Γουλβς και με οψιόν αγοράς 25 εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι του 2021, είχε απασχολήσει κόσμο και... κοσμάκη το προηγούμενο διάστημα.

Ολυμπιακός: Έκλεισε παικταρά για αριστερό μπακ - Συμφωνία με τον Πορτογάλο διεθνή Βινάγκρε!

Μεταξύ άλλων είχε “χτυπήσει” την πόρτα των “λύκων” και η Πόρτο! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League είχε ζητήσει από την Γουλβς τον Βινάγκρε για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς της (σ.σ. προτού πάρει τον Ζαϊντού, τον οποίο είχε κυνηγήσει ο Ολυμπιακός), αλλά τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και η αγγλική ομάδα, δεν έδειχναν και τόσο “θερμοί” να μετακομίσει στο “Ντραγκάο”.

Η ζωή κάνει περίεργα παιχνίδια και τελικά η Πόρτο θα τον βρει μπροστά της ως αντίπαλο στους ομίλους του Champions League.

Ήδη στην Πορτογαλία έχουν ξεκινήσει οι αναφορές στον ρόλο που έπαιξε ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες στο να τον πάει με πολύ ευνοϊκούς όρους στον Ολυμπιακό και όχι στην Πόρτο.

Αποδείχθηκε σημαντικότατος παράγοντας για το “deal” οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι Πειραιώτες με τον Μέντες... Σε διαφορετική περίπτωση ο Βινάγκρε μόνο ως... τουρίστας θα ερχόταν στην Ελλάδα και όχι για να παίξει ποδόσφαιρο.