Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με τον Μπουζούκη

Ο Γιάννης Μπουζούκης αποχώρησε από την προπόνηση σήμερα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη

 

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με τον Μπουζούκη

Πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα και οι «πονοκέφαλοι» για τον Ντάνι Πογιάτος ενόψει του κυριακάτικου, αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής προέκυψε θέμα και με τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος αισθάνεται από χθες λίγο «βαρύ» τον προσαγωγό του και γι’ αυτό αποφασίστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός, θα είναι διαθέσιμος ως την Κυριακή.

Ωστόσο, εάν τελικά δεν προλάβει το ματς με τον Άρη, θα υπάρξει πρόβλημα στα χαφ, καθώς έχει ήδη τεθεί νοκ-άουτ ο Αγιούμπ, ενώ κι ο Αλεξανδρόπουλος έχει πρόβλημα με το μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού του (του έχει βγει το νύχι).

Από εκεί και πέρα, αρκετά σοβαρή ήταν τελικά η ζημιά που υπέστη έπειτα από χτύπημα στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε χθες, έδειξε ότι υπέστη κάταγμα στο σησαμοειδές του δεξιού ποδιού κι ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του, υπολογίζεται έως 3 εβδομάδες.

Ατομικό έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ θεραπεία ακολούθησε μαζί με τον Ιωαννίδη και ο Αγιούμπ. Κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο, λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.