Ολλανδοί και Πορτογάλοι στέλνουν Μπρούμα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την Αϊντχόφεν για τον Μπρούμα, οι Πορτογάλοι και οι Ολλανδοί τον στέλνουν Πειραιά και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στον εξτρέμ.

Ολλανδοί και Πορτογάλοι στέλνουν Μπρούμα στον Ολυμπιακό

Ανατροπές επί ανατροπών στο μεταγραφικό παζάρι του Ολυμπιακού! Οι “ερυθρόλευκοι” θα κοιτάξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο (3-4/10) να κλείσουν τον βασικό τους εξτρέμ (πιθανότατα το Σάββατο), γιατί θέλουν να αποφύγουν τις διαπραγματεύσεις μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (5/10) που ολοκληρώνεται το “θερινό” παράθυρο.

Τις τελευταίες ώρες βουίζει η Ολλανδία και η Πορτογαλία ότι ο Μπρούμα, για τον οποίο έγραψε πρωτοσέλιδα το “ΦΩΣ” της Πέμπτης (1/10) ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκείς επαφές με την PSV, είναι πολύ κοντά στους “ερυθρόλευκους”. Συγκεκριμένα το κανάλι “TV24” της Πορτογαλίας ανέφερε ότι ο 25χρονος εξτρέμ της Αϊντχόφεν βρίσκεται μία ανάσα από τον Πειραιά!

Πράγματι, ο Ολυμπιακός τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Πάντως, ο Μπουφάλ της Σαουθάμπτον που ήταν η βασική επιλογή και ο Ενκουντού της Μπεσίκτας δεν είναι περιπτώσεις που θα πρέπει να τους βγάλουμε εκτός “κάδρου”. Όσο παραμένουν στις ομάδες τους και δεν ανακοινώνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, θα παραμένουν πάντοτε στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα.

Για την ώρα, ο Μπρούμα δείχνει να έχει ένα προβάδισμα...