Νοκ άουτ Αγιούμπ και Αντονίτο στον Παναθηναϊκό

Διάταση στον οπίσθιο μηριαίο υπέστη ο Αγιούμπ, από λοίμωξη του αναπνευστικού ταλαιπωρείται ο Αντονίτο και δεν παίζουν κόντρα στον Άρη

Νοκ άουτ Αγιούμπ και Αντονίτο στον Παναθηναϊκό

Εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον Άρη τέθηκαν οι Αντονίτο και Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Ισπανός διαγνώσθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου για το επόμενο διάστημα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται την προσεχή εβδομάδα.

Τα δύο τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκε ήταν αρνητικά, αλλά στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι σίγουροι πως δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να έχει νοσήσει από τον ιό ο παίκτης και τον έχουν θέσει εκτός προπονητικού κέντρου.

Ο Αγιούμπ έχει υποστεί διάταση στον οπίσθιο μηριαίο, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε και έχει τεθεί κι αυτός νοκ άουτ για τον αγώνα της Κυριακής με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Χουάνκαρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό, ενώ ο Ιωαννίδης δέχθηκε ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και έκανε θεραπεία σήμερα.

Στα ευχάριστα της ημέρας ήτανη επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στις προπονήσεις, ο οποίος βέβαια δεν συμμετείχε στο διπλό για προληπτικούς λόγους.

Όσο για τον Χατζηθεοδωρίδη συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπόνηση περιελάμβανε πιεστικά παιχνίδια με μπάλα και διπλό τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.