ΑΕΛ: Ναυάγιο της μεταγραφής Χαρογιάν λόγω της επιστράτευσης στην Αρμενία (pic)!

H μεταγραφή του, διεθνούς Αρμένιου στόπερ, Βαραζντάτ Χαρογιάν, στην ΑΕΛ δεν ολοκληρώθηκε λόγω της επιστράτευσης του, μετά τις πολεμικές συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταξύ Αρμένιων και Αζέρων! 

ΑΕΛ: Ναυάγιο της μεταγραφής Χαρογιάν λόγω της επιστράτευσης στην Αρμενία (pic)!

Εκτός από συνέπειες στη, διεθνή, γεωπολιτική «σκακιέρα» οι πολεμικές συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ είχαν επιπτώσεις και στον... μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΛ!

Η ομάδα του κάμπου κατέστησε γνωστό, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, πως ναυαγεί η συμφωνία της με τον Αρμένιο διεθνή στόπερ, Βαραζντάτ Χαρογιάν, λόγω επιστράτευσής του, εξαιτίας πολεμικής σύγκρουσης του Ναγκόρνο Καραμπάχ, που απειλεί με γενικευμένη σύγκρουση την πατρίδα του με το Αζερμπαϊτζάν!

Όπως έγινε γνωστό από την Λάρισα μέσω της ιστοσελίδας της πως παρότι είχε κλείσει τον παίκτη, δεν πρόκειται να μετακομίσει στην Ελλάδα, για λογαριασμό τους, καθώς κλήθηκε στα όπλα κι αντί για τα «βυσσινί» έβαλε ...χακί.
Μάλιστα είναι ήδη στην πρώτη γραμμή!

«Πριν από λίγα λεπτά ο μάνατζερ του αρχηγού της εθνικής Αρμενίας Haroyan μας ενημέρωσε ότι η μεταγραφή του παίκτου στην ΑΕΛ ματαιώνεται, τουλάχιστον για αυτή την μεταγραφική περίοδο, γιατί ο ποδοσφαιριστής όπως και όλοι οι Αρμένιοι πολίτες μέχρι 40 ετών επιστρατεύτηκαν και ήδη ευρίσκεται στο πεδίο των μαχών», αναφέρει χαρακτηριστικά η θεσσαλική ομάδα.

Εντυπωσιακό είναι μάλιστα το γεγονός πως η ΑΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα - για του λόγου το αληθές - και το μήνυμα που απέστειλε στον ιδιοκτήτη της Αλέξη Κούγια ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.