Το σχέδιο του Ολυμπιακού για τον «άσο»

Στον Γιαννιώτη θα δώσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα η ομάδα του Πειραιά και η πρόθεση για δεύτερο έμπειρο.

Το σχέδιο του Ολυμπιακού για τον «άσο»

Έκανε μία εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου και ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει όχι απλά να τον ανταμείψει για την εξέλιξη του, αλλά και να τον εμπιστευτεί. Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος πέρσι έφυγε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου από το μεγάλο Λιμάνι και στην πορεία αποδείχτηκε ότι είχε γίνει λάθος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει πίσω τον Έλληνα γκολκίπερ και μάλιστα στο πλάνο τους τον ετοιμάζουν για βασικό. Συγκεκριμένα το σχέδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή θέλει τον Ανδρέα Γιαννιώτη να παίρνει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό.

Και στην κουβέντα που είχε γίνει με την πλευρά του γκολκίπερ ο Ολυμπιακός του είχε διαμηνύσει ότι επιστρέφει και θέλουν να έχει ρόλο στην ομάδα. Το σχέδιο θέλει τον Γιαννιώτη βασικό και τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν έμπρακτη στήριξη σε ένα παιδί που δουλεύει πολύ τα τελευταία χρόνια και έχει βελτιωθεί αισθητά.

Το θέμα είναι πως θα συμπληρωθεί η τριάδα των πορτιέρο. Εκτός του Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό υπάρχει και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ο νεαρός τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιο του που έληγε στο τέλος Ιουνίου και μάλιστα δεν τίθεται θέμα να παραχωρηθεί δανεικός. Επειδή η φημολογία ήθελε να γίνεται μεταγραφή νεαρού τερματοφύλακα για δεύτερος από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το σχέδιο των «ερυθρόλευκων» θέλει για δεύτερο τερματοφύλακα έμπειρο για να πλαισιώσει τους δύο Έλληνες. Φυσικά την απόφαση για την τελική μορφή της τριάδας των πορτιέρο θα την πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς. Και κάπου εδώ στην εξίσωση μπαίνει και ο Σίλβιο Προτό.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν είναι για να μείνει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο δεν κρύβουν πως θα τον ήθελαν και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Προτό και θεωρούν ότι είναι από τους παίκτες που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στην ομάδα.