Σίμος: «Το ποδόσφαιρο είναι μια στιγμή...»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, έστω κι αν δεν κατακτήθηκε η νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σίμος: «Το ποδόσφαιρο είναι μια στιγμή...»

Πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο (2-2). Ο νεαρός κόουτς δικαιολόγησε τους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το ματς στα τελευταία λεπτά, οπότε επήλθε η ισοφάριση, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Αρχικά είπε στη κάμερα της Nova:

«Δυστυχώς συνέβη και σε εμάς. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση. Είχαμε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, παρ' όλα αυτά στο ημίχρονο χάναμε. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μου έδειξαν μέρος της καρδιάς και της προσωπικότητας που έχουν και γύρισαν το παιχνίδι. Μια στιγμή, το ποδόσφαιρο έτσι είναι, θα μάθουμε από αυτό».

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-2: Ο Γούτας... πάγωσε το Ηράκλειο στις καθυστερήσεις (highlights)

Ρωτήθηκε αν τον προβλημάτισε κάτι και απάντησε: «Δεν με προβλημάτισε κάτι. Αντιθέτως είδα μια ομάδα με υψηλό τέμπο, πολύ ανταγωνιστική και μέχρι να γυρίσουμε το σκορ η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη. Έγινε μια τόσο μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες να γυρίσουν το παιχνίδι, που είναι λογικό τα τελευταία πέντε με δέκα λεπτά να σε πιάσει άγχος. Ήταν μια στιγμή, δεν μένω σε αυτό. Είμαι περήφανος για την ομάδα, γιατί πολύ γρήγορα δείχνουν τι ικανότητες και τι μέλλον έχουμε. Σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει, έχουμε έναν αγώνα που πρέπει να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε και έχουμε μετά δύο εβδομάδες μπροστά μας για να βελτιωθούμε».