ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-2: Ο Γούτας... πάγωσε το Ηράκλειο στις καθυστερήσεις (highlights)

Ο Ατρόμητος με τέρμα του Γούτα στο 93' πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και πρωταγωνιστή τον Σαρντινέρο, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ (49', 56') έφτασε μια ανάσα από τη νίκη αλλά την έχασε μέσα από τα χέρια του.  

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-2: Ο Γούτας... πάγωσε το Ηράκλειο στις καθυστερήσεις (highlights)

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα και έφτανε πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στα πρώτα λεπτά.

ΟΦΗ - Ατρόμητος: Τα δύο γκολ του Σαρδινέρο για το 2-1 (vid)

Οι Περιστεριώτες είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Γιαννιώτη στο τέρμα και πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με το γκολ του Μανούσου στις καθυστερήσεις (μέτρησε αφού είδε τη φάση και ο ίδιος ο διαιτητής Ζαχαριάδης).

ΟΦΗ - Ατρόμητος: Σκόραρε στις καθυστερήσεις του α' ο Μανούσος (vid)

Οι γηπεδούχοι απείλησαν αλλά δεν σκόραραν ενώ όταν το έκαναν και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, το τέρμα του Σαρδινέρο δεν μέτρησε.

Ο τελευταίος όμως πήρε το...αίμα του πίσω στην επανάληψη αφού πριν καλά-καλά παίξουν οι δυο ομάδες 15 λεπτά στην επανάληψη σημείωσε δυο τέρματα! Στο 49' έκανε το 1-1 και επτά λεπτά μετά σημείωσε και το 2-1 για τον ΟΦΗ σε ένα υπέροχο τέρμα όπου συνεργάστηκαν οι Νέιρα, Ναμπί.

Στη συνέχεια και μετά το 2-1, ο Ατρόμητος βγήκε από το...καβούκι του και είχε καλές στιγμές με τον Μανούσο για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Εκεί λοιπόν που όλοι πίστεψαν πως ο ΟΦΗ θα φτάσει στην πρώτη του εντός έδρας νίκη, ο Γούτας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ η ομάδα του έπαιζε με δέκα παίκτες αφού λίγο νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Μουνίθ, κατάφερε να γράψει το 2-2.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Σκόρερ: 49', 56' Σαρδινέρο - 45'+1' Μανούσος, 90+3' Γούτας

Κάρτες:

Κίτρινες: Τομάσεβιτς, Ραμπέγιο, Ουές, Γκάλο, Βούρος, Ρισβάνης,

Κόκκινη: Μουνίθ

ΟΦΗ: Βάτερμαν – Ουές, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης (90'+4' Γιάννου) – Νέιρα, Στάικος (78' Μίγγος), Μεγιάδο, Ναμπί (87' Στάρτζεον) - Σαρδινέρο (78' Γκαργκαλατζίδης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης (46' Ρισβάνης) – Κιβρακίδης, Χαρίσης (65' Μουνίθ), Σάλομον, Τομάσεβιτς (42' Νάτσος) – Ραμπέγιο (79' Ενσικουλού) – Γιακουμάκης (46' Ούμπιδες), Μανούσος