Οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού και η αναμονή για Πρίσιτς

Πιο προχωρημένη είναι η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού που «καίει» κιόλας τους Πειραιώτες, ενώ αναμένεται η απάντηση του Βόσνιου χαφ. Και παίκτης έκπληξη για τα στόπερ.

Οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού και η αναμονή για Πρίσιτς

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου να πλησιάζει στον Ολυμπιακό φορτσάρουν και προσπαθούν να διευθετήσουν τα θέματα που είναι ανοιχτά. Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι στον Πειραιά η προτεραιότητα τους είναι η ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και ένας χαφ. Δεν «καίει» αυτή τη στιγμή ο επιθετικός, αλλά ο στόπερ και ο κεντρικός χαφ.

Η υπόθεση που είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο Κρίστιαν Λέμα είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες και με τον οποίο έχουν ασχοληθεί και συνεχίζουν να ασχολούνται. Παραδέχτηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πως έχει γίνει επαφή και με τον Ροντρίγκο Μολέδο. Και αυτός όμως δεν «καίγεται», αλλά η αίσθηση που δημιουργείται είναι πως στον Πειραιά ασχολούνται με παίκτη που δεν έχει γραφτεί.

Πολύ πιθανό είναι να υπάρχει και παίκτης έκπληξη για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Όπως και να ‘χει, όμως, ο μεγάλος στόχος παραμένει ο στόπερ και εκεί έχουν εστιάσει.

Παράλληλα, όμως, στο μεγάλο λιμάνι θέλουν και τον χαφ που είναι απαραίτητο εργαλείο για τον προπονητή. Ο Σανίν Πρίσιτς είναι ο βασικός στόχος και δεν το κρύβουν στο λιμάνι. Έχει περάσει κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα από τότε που ήρθε στην Ελλάδα και είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ ξεναγήθηκε και από αυτούς σε Ρέντη και Καραϊσκάκη.

Ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει, όμως, η καθοριστική η ημέρα για τον Βόσνιο χαφ είναι η σημερινή. Όπως τόνιζαν οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν και σήμερα την απάντηση του Πρίσιτς στην πρόταση που του έχουν κάνει.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι η παρουσία του στην Ελλάδα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους «ερυθρόλευκους». Αυτό που λένε όσοι συναναστράφηκαν μαζί του είναι πως πρόκειται για ένα σοβαρό παιδί και επαγγελματία.