Κάναντι: «Μεγαλύτερη σημασία έχει η νοοτροπία της ομάδας»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, κρατά από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του που δεν παράτησαν τον αγώνα.

Κάναντι: «Μεγαλύτερη σημασία έχει η νοοτροπία της ομάδας»

Περήφανος που είναι ο τεχνικός ηγέτης του Ατρόμητου δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής μετά το φινάλε του ισόπαλου (2-2) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στάθηκε στον χαρακτήρα και στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του, διότι δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και κυνήγησαν την ισοφάριση μέχρι τέλους.

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2: Ο Γούτας... πάγωσε το Ηράκλειο στις καθυστερήσεις (highlights)

Αναλυτικά είπε στην κάμερα της Nova:

«Στο πρώτο ημίχρονο χρειαζόμασταν λίγο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούμε και ιδιαίτερα στην κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την απόδοσή μας, ειδικότερα αφού δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μανούσο ακόμα και για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία της ομάδας. Το πιστέψαμε μέχρι τέλους, ακόμα και με δέκα ποδοσφαιριστές και με κάνει περήφανο που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας».

Και συμπλήρωσε: «Κρατάω το ποδόσφαιρο που παίξαμε και το πάθος που δείξαμε, ειδικότερα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, βγήκαμε ένας με έναν, αλλά αυτές τις φάσεις πρέπει να τις τελειώνεις και αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε».