Μόνο ο Σεμπά έχει πρόταση

Μεγάλος βραχνάς οι αποχωρήσεις για τον Ολυμπιακό με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται στο… στόχαστρο ισπανικού συλλόγου.

Μόνο ο Σεμπά έχει πρόταση

Το κεφάλαιο των αποχωρήσεων δεν είναι καθόλου απλή ιστορία για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν μία μεγάλη εκκαθάριση του ρόστερ τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν μοιάζει και απλή ιστορία. Θα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να «καίγεται» να φύγουν ποδοσφαιριστές, αλλά εκείνοι από την πλευρά τους δεν έχουν την ίδια βιασύνη.

Πρώτα απ’ όλα για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είναι υπό παραχώρηση και έχει φέρει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό είναι ο Σεμπά. Για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ έχει φτάσει πρόταση από ισπανική ομάδα το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό. Πάντως και αυτός όπως και οι υπόλοιποι θα πρέπει να βρίσκεται στο Ρέντη στις 15 Ιουνίου.

Κατά τα άλλα γι’ αρκετούς έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, αλλά δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. Αυτό έχει γίνει μόνο για τον Σεμπά και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν κανέναν χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά. Ο «βραχνάς» των αποχωρήσεων ωστόσο είναι μεγάλος για τους «ερυθρόλευκους» και έτσι όπως πάει το πράγμα θα καθυστερήσει αρκετά μέχρι να φύγει από πάνω τους.