Και ο Ράντονιτς στη λίστα των εξτρέμ του Ολυμπιακού!

Μετά την Ομόνοια θα “τρέξει” ο Ολυμπιακός την υπόθεση του εξτρέμ, με τον Νεμάνια Ράντονιτς να προστίθεται στη λίστα. Πρώτοι στόχοι παραμένουν οι Μπουφάλ και Γκάρι Ροντρίγκες.

Και ο Ράντονιτς στη λίστα των εξτρέμ του Ολυμπιακού!

Άλλος ένας εξτρέμ εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Έχει χαθεί το... μέτρημα σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που εμφανίζονται καθημερινά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ για την ενίσχυση στα “φτερά” της επίθεσης.

Στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ - «Μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός»

Σίγουρα οι Μπουφάλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ενκουντού και Μπρούμα είναι στην ερυθρόλευκη ατζέντα. Τις τελευταίες ώρες από την Γαλλία προκύπτει το όνομα του Νεμάνια Ράντονιτς.

Ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ που ανήκει στη Μαρσέιγ, είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών και το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού.

Οι Γάλλοι είχαν πληρώσει προ διετίας 12 εκατομμύρια ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα για να τον κάνουν δικό τους και ο Ράντονιτς κατάφερε να φτάσει τις 50 συμμετοχές (έχει παίξει και φέτος), έχοντας 2 ασίστ και 6 γκολ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής λοιπόν που εξετάζεται και δεν έχει απορριφθεί. Οι Πειραιώτες πρώτα θα ξεκαθαρίσουν τις περιπτώσεις των Γκάρι, Μπουφάλ, Ενκουντού και Μπρούμα και αν καμία εξ αυτών δεν τους “κάτσει”, τότε θα μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ο Ράντονιτς θα είναι ένας εξ αυτών!