Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (pics)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9) ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (pics)

Λίγα βήματα απέμειναν πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μοχάμεντ Ντρέγκερ στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9).

Ο – αντί Ραφίνια- θα περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους νταμπλούχους. Πρόκειται για έναν γρήγορο και επιθετικογενή μπακ που έχει όλα όσα ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γερμανοτυνήσιος ανήκει στη Φράιμπουργκ, αλλά την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πάντερμπορν, όπου πραγματοποίησε 54 συμμετοχές, μοιράζοντας εννιά ασίστ και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Παράλληλα, είναι διεθνής 13 φορές με την Τυνησία.

Είναι μία κίνηση που έγινε ξαφνικά, καθώς μέχρι και πριν από μερικές μέρες ο Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έμοιαζε να είναι πιο κοντά.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στη χώρα μας, ο διεθνής μπακ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να παίξει για τους Πειραιώτες: «Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και ανυπομονώ να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».