Ο Μαρτίνς για τα μεταγραφικά, τις αποχωρήσεις και τον Παναιτωλικό

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (26/9, 20.30).

Ο Μαρτίνς για τα μεταγραφικά, τις αποχωρήσεις και τον Παναιτωλικό

Για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ (δεν ήθελε να επιβεβαιώσει τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ) και ενός αριστερού μπακ έκανε λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξή του στα κανάλια Novasports, ενώ περιμένει φυσικά και έναν εξτρέμ.

Οι εκκρεμότητες και οι υποψήφιοι παίκτες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού-Τα δυο μπακ και τα εξτρέμ

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε πολλά και ενδιαφέροντα ακόμη και για το αν θα αποχωρήσουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, για τις προτάσεις που έρχονται, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο (26/9, 20.30).

Αναλυτικά μίλησε:

Για τις αξίες που δεν θέλει ποτέ να παραβαίνουν στον Ολυμπιακό: “Ο σεβασμός στα ωράρια, τις οδηγίες που δίνονται για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες, το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν, γιατί είμαστε επαγγελματίες, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις αρχές και στους κανόνες. Έτσι δείχνουμε σεβασμό για στην ομάδα”.

Για το τι περιμένει με τον Παναιτωλικό συγκριτικά με το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: “Ελπίζω πως το παιχνίδι αυτό θα έχει για εμάς καλύτερο πρώτο μέρος και περισσότερη ένταση από εμάς. Για τον Παναιτωλικό περιμένουμε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά θα πρέπει να είμαστε εμείς εντάξει, να είμαστε πολλοί προσεκτικοί γιατί ο Παναιτωλικός θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να έχουμε και την ένταση και τον ρυθμό που πρέπει. Ο Παναιτωλικός είδαμε ότι δυσκόλεψε την ΑΕΚ”.

Για τους Μπα και Κάιπερς: “Είναι παράδειγμα για όλους, δουλεύουν πολύ, ειδικά ο Μπα, είναι λαμπρό παράδειγμα γιατί δούλεψε πάρα πολύ, με πάρα πολύ υπομονή και με χαμηλά το κεφάλι και τώρα πια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας. Εξαιρετικός και απαραίτητος”.

Για τον Πέπε: “Δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε, τώρα δεν τον υπολογίζουμε, πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Είχε τον τραυματισμό και θέλει πάρα πολύ προσοχή από εμάς για να τον ετοιμάσουμε σωστά και δεν βιαζόμαστε. Θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος”.

Για τον Ντρέγκερ: “Ας μιλήσουμε μόνο για τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ της ομάδας”.

Για το αν τον βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχει χρόνος με τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων για το “δέσιμο” της ομάδας: “Είναι αλήθεια πως η διακοπή θα έιναι ευεργετική, καθώς θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε και σε πράγματα τα οποία θέλουμε. Ειδικά για να ισορροπήσουμε τη ζυγαριά ανάμεσα σε παλιούς και νέους. Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε σίγουρα δύο παίκτες ένα αριστερό και ένα δεξί μπακ”.

Για το αν θα φύγουν παίκτες: “Σίγουρα υπάρχουν νέοι που έχουν ανάγκη χρόνο συμμετοχής κι εμείς δε μπορούμε να τους τον δώσουμε, οπότε ίσως να δοθούν σε ομάδα για να πάρουν χρόνο. Τώρα για τους παίκτες που όλοι συζητάτε και ξέρουμε ποιοι είναι, η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να τους κρατήσει στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη αλλαγή, θα μείνουν στην ομάδα”.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας