Οι εκκρεμότητες και οι υποψήφιοι παίκτες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού-Τα δυο μπακ και τα εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ από την Φράιμπουργκ για “μπακ απ” του Ραφίνια, αλλά εκκρεμούν ακόμη μίνιμουμ άλλες δύο κινήσεις έως τις 5 Οκτωβρίου.   Ποιοι είναι οι μεταγραφικοί στόχοι και οι εκκρεμότητες. Τα μπακ και τα εξτρέμ

Οι εκκρεμότητες και οι υποψήφιοι παίκτες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού-Τα δυο μπακ και τα εξτρέμ

Τα τυπικά φαίνεται πώς απομένουν για την απόκτηση του Τυνήσιου δεξιού μπακ Μοχάμεντ Ντρέγκερ από την Φράιμπουργκ, ο οποίος θα κάνει τα... ρεπό του Ραφίνια. Στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε διακαώς τέσσερα ακραία μπακ πρώτης γραμμής και στις δύο πλευρές, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει σωστή διαχείριση σε μία επίπονη περίοδο που ακολουθεί με σερί αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Παίρνει τον Ντρέγκερ - Έρχεται Αθήνα (vid)

Το δεξί άκρο της άμυνας λοιπόν “έκλεισε” με τους Ραφίνια και Ντρέγκερ. Πλέον, εκκρεμεί το αριστερό. Ο Χολέμπας θα είναι η “ρεζέρβα” (σ.σ. ο Κούτρης θα παραχωρηθεί δανεικός στην Φορτούνα Ντίσελντορφ) και ο Ολυμπιακός προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να αποκτήσει τον Ματέους Ρέις από την Ρίο Άβε, που κάνει “πράματα και θάματα” στα προκριματικά του Europa League, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος μπακ να μην μπορεί να φύγει από την Πορτογαλία και να καθυστερεί τη μεταγραφή του.

Ο Ολυμπιακός φυσικά έχει και άλλες εναλλακτικές, όπως τον 19χρονο Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ, τον Οπερί της Σατουρού και τον Ρέαπτσιουκ της Πόρτο. Και δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένοι τρεις, καθώς στην Αγγλία ακούγεται και το όνομα του Ριμπέιρο της Νότιγχαμ, ενώ όλο και κάποιος άλλος αριστερός μπακ θα έχει πέσει στο τραπέζι. Οι Πειραιώτες πάντως θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για τον Ρέις.

Φυσικά, εκείνο που “καίει” τον Μαρτίνς είναι και η απόκτηση του “αντι-Ποντένσε”, με τους Γκάρι Ροντρίγκες και Σοφιάν Μπουφάλ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και να είναι σε ανοικτή γραμμή με Αλ Ιτιχάντ και Σαουθάμπτον αντίστοιχα.

Ο Ενκουντού που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, δήλωσε την Πέμπτη (24/9) ότι δεν έχει ιδέα ότι θα φύγει από την Μπεσίκτας, ενώ υπάρχει και ο Μπρούμα της Αϊντχόφεν που εξετάζεται. Τις τελευταίες ώρες έχουν προταθεί οι Ρασίντ Γκεζάλ της Λέστερ, Ελ Γκαζί της Άστον Βίλα, Ατσού της Νιούκαστλ και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από την Αγγλία, στο τραπέζι έπεσε και ο Γιανίκ Μπολασί της Έβερτον!

Σε όλα αυτά προσθέστε τη σοβαρή πιθανότητα να αποκτήσει ο Ολυμπιακός και έναν συμπληρωματικό κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να πλαισιώνει τους Σεμέδο, Μπα, Σισέ και Αβραάμ (σ.σ. μην ξεχνάμε ότι πέρσι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά με έξι αμυντικούς, έχοντας τους Μεριά και Μάρκοβιτς, ενώ φέτος έχει μόλις τέσσερις), με τον Ιβανίλντο της Σπόρτινγκ και τον Κεϊρός της Πόρτο να είναι στη λίστα.

Επιπλέον, οι Άγγλοι έχουν οργιάσει ότι ο Πορτογάλος χαφ Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ που είναι “οκταροδεκάρι” θα πιάσει λιμάνι την ερχόμενη εβδομάδα, μόλις αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του, ενώ θα πρέπει πάντοτε να έχουμε κατά νου και ότι μπορεί να προκύψει θέμα με τον “άσο”, καθώς ο Σα “πολιορκείται” από τη Ρεν που συμμετέχει στους ομίλους του Champions League. Σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα να καλύψει τη ρήτρα των 13 εκατομμυρίων, τότε ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει πιθανότατα τον 35χρονο Κροάτη Ντάνιελ Σούμπασιτς που εδώ και σχεδόν τρεις μήνες κυκλοφορεί ελεύθερος.

Με λίγα λόγια, έως τις 5 Οκτωβρίου αναμένεται ένα “καυτό” μεταγραφικό δεκαήμερο!