Φεύγει για Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Κούτρης

Στην Γερμανία υποστηρίζουν ότι ο Λεονάρντο Κούτρης φεύγει από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει δανεικός στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Φεύγει για Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Κούτρης

Άτυχος ο Λεονάρντο Κούτρης. Από εκεί που έκανε το βήμα στο εξωτερικό με τον δανεισμό του στην Μαγιόρκα τον περασμένο χειμώνα, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός στους χιαστούς και τον πήγε ξανά πίσω. Η Μαγιόρκα το πιθανότερο ήταν να τον αγόραζε το καλοκαίρι, καθώς ήδη τα πρώτα του δείγματα στην Ισπανία ήταν εξαιρετικά.

Ο Κούτρης λοιπόν εμφανίζεται έτοιμος να συνεχίσει δανεικός στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Πρόκειται για μία ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα, αλλά οι Γερμανοί δείχνουν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τη διαδικασία του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αν όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο (26-27/9), τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο 25χρονος άσος που με την προσθήκη του Χοσέ Χολέμπας και την αναμονή για τον βασικό αριστερό μπακ, έβλεπε ότι πολύ δύσκολα θα έβρισκε χώρο στο ρόστερ του νέου Ολυμπιακού. Για αυτό το λόγο, ψαχνόταν για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την Φορτούνα Ντίσελντορφ να δείχνει το πιο ζεστό ενδιαφέρον από τα τέλη Αυγούστου.

Ο Κούτρης αναρρώνει από τον τραυματισμό του και σιγά-σιγά θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με τη φετινή χρονιά πιθανότατα να τον βρίσκει στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας της Γερμανίας.