Γαβαλάς: «Δικαίωση για τον Ολυμπιακό - Έριξαν «τόνους λάσπης» και τους επιστρέφεται»

Για δικαίωση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε λόγο ο Νίκος Γαβαλάς: «Κάποιοι «περνούν» την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με «τόνους λάσπης»

Γαβαλάς: «Δικαίωση για τον Ολυμπιακό - Έριξαν «τόνους λάσπης» και τους επιστρέφεται»

Με ανάρτηση του στα social media ο Νίκος Γαβαλάς αναφέρθηκε στη δικαίωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός, Μαρινάκης και Ατρόμητος από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Για όσους «περνούν» σήμερα την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με «τόνους λάσπης» χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, η λάσπη τους επιστρέφει.

Ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη. Γιατί η αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν. Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας».

Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη...

Posted by Nikos Gavalas on Friday, 25 September 2020

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας