Σε ανοικτή γραμμή Ολυμπιακός - Αλ Ιτιχάντ για Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Φενέρμπαχτ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, με τον παίκτη φαίνεται πώς βρίσκεται η “χρυσή τομή” και πλέον απομένει να δώσει το “πράσινο φως” και η Αλ Ιτιχάντ.

Σε ανοικτή γραμμή Ολυμπιακός - Αλ Ιτιχάντ για Γκάρι Ροντρίγκες

Η πληροφορία που “έσκασε” το βράδυ της Τρίτης (22/9) από την Τουρκία περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε για την παραχώρηση του παίκτη έως το καλοκαίρι του 2021, με την υποσημείωση ότι οι Πειραιώτες θα πληρώσει το 1,5εκ. ευρώ από τα 2,5 εκατομμύρια που πλήρωναν τα “καναρίνια”, είναι μία πληροφορία που έχει 100% βάση.

Μπορεί από την πειραϊκή ΠΑΕ και από την Φενέρ να μην επιβεβαιώνεται το παραμικρό, ωστόσο, πηγές από την Τουρκία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός τον πρώτο “σκόπελο” τον έχει ξεπεράσει. Κι ο πρώτος “σκόπελος” ήταν να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Το δεύτερο βήμα ήταν να τα βρει και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος στην αρχή εμφανιζόταν διστακτικός λόγω του προβλήματος που υπάρχει με το σχολείο του παιδιού του, αλλά και αυτό είναι ένα θέμα που ουσιαστικά έχει λυθεί.

Τι απομένει λοιπόν; Ο Ολυμπιακός να δώσει τα χέρια με την Αλ Ιτιχάντ, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Γκάρι Ροντρίγκες, παίζει τον δικό της ρόλο στο να φύγει ο ποδοσφαιριστής από την Κωνσταντινούπολη και να μετακομίσει στον Πειραιά.

Για αυτό το λόγο, ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με τους Σαουδάραβες και... βλέπουμε.

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά το αποψινό ματς με την Ομόνοια (23/9, 22.00).