Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα την Τετάρτη (23/9) ο Αντονίτο για τις υπογραφές

Ο 32χρονος δεξιός αμυντικός Αντονίτο έχει απαντήσει θετικά στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και φτάνει αύριο για να υπογράψει το συμβόλαιό του

 

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα την Τετάρτη (23/9) ο Αντονίτο για τις υπογραφές

Ο Αντονίτο έχει συμφωνήσει εδώ και μερικές ημέρες με τον Παναθηναϊκό και αύριο αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο δεξιός μπακ της Βαγιαδολίδ έχει απαντήσει θετικά στους «πράσινους». Η παρουσία του Ρόκα στην Ισπανία λόγω του θανάτου του πατέρα του πήγε λίγο πίσω χρονικά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Τελικά ο παίκτης έρχεται αύριο, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, από την Βαγιαδολίδ, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Μάλιστα υπήρξε και η ύστατη προσπάθεια της Μάλαγα να αποκτήσει τον παίκτη, ο οποίος όμως είχε συμφωνήσει με το «τριφύλλι» και ουσιαστικά ανήκει στο ρόστερ της ομάδας.

Με την απόκτηση και του δεξιού μπακ, που θα είναι μαζί με τον Φακούντο Σάντσες δεξιά πλευρά της «πράσινης» άμυνας , μένει να φανεί τι θα γίνει με τον χαφ, που αναμένεται να αποκτηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες.