Ετοιμάζεται ο Φορτούνης για βασικός με Ομόνοια

Ο Κώστας Φορτούνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες πλέον να ξεκινήσει στο ματς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια στο Καραϊσκάκη (23/9, 22.00).

Ετοιμάζεται ο Φορτούνης για βασικός με Ομόνοια

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ομόνοια στο Καραϊσκάκη (23/9, 22:00), αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να δώσει φανέλα βασικού στον Κώστα Φορτούνη. Δεν λέμε ότι θα παίξει σίγουρα, γιατί απομένει ακόμη μία προπόνηση, αυτή της Τρίτης (22/9, 18:00) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ωστόσο, με βάση τις εκτιμήσεις που μπορούν να γίνουν από τα λίγα πράγματα που έχει δείξει ο Μαρτίνς, ο Φορτούνης συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει.

Το θετικό στοιχείο από την προπόνηση της Δευτέρας (21/9) είναι ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεπέρασε κάποιες ήπιες ενοχλήσεις που είχε εμφανίσει, όπερ σημαίνει ότι είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, ανοικτό παραμένει το θέμα του «άσου», αν θα παίξει δηλαδή ο Σα ή ο Τζολάκης, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Φορτούνης, μοιάζουν λίγο-πολύ «κλειδωμένες».

Δηλαδή οι Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας θα είναι στην τετράδα της άμυνας, οι Μπουχαλάκης και Καμαρά στα χαφ, οι Μασούρας και Βαλμπουενά στα «φτερά» της επίθεσης και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Ίσως τα οριστικά πλάνα του Μαρτίνς να φανούν στην τελευταία προπόνηση.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας