Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0: Ούτε στα φιλικά πείθει

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό σε φιλικό παιχνίδι στην Καλλιθέα χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την απόδοσή του

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0: Ούτε στα φιλικά πείθει

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Καλλιθέας σε φιλικό παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν έδειξε πολλά πράγματα.

Ειδικά στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά οι παίκτες του δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

Οι «πράσινοι» για ένα ακόμα ματς είχαν πρόβλημα στη δημιουργία, δεν μπορούσαν να «απλώσουν» το παιχνίδι τους, ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η εστία των Βοιωτών είχε… ηρεμία!

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή μεν, αλλά δυσκολευόταν να περάσει την μπάλα στην επίθεση. Αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα ο Καρλίτος, ενώ ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Στο 5' Ο Μυτίδης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας, έκανε το σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Διούδη.

Στο 33' Ο Μεχία πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 39' ωραία κάθετη πάσα του Νίλι προς τον Συμελίδη που πλάσαρε εκτός εστίας.

Στο 41' Mπαλιά του Κουρμπέλη στην πλάτη της άμυνας με τον Αϊτόρ να προσπαθεί να γυρίσει με τη μια για τον Καρλίτος αλλά ο Γκέκας τελευταία στιγμή απομάκρυνε.

Στο δεύτερο μέρος ο Μακέντα πέρασε αντί του Σαβιέρ, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός δεν είχε τρόπο να σκοράρει με τους δύο φορ του στην ενδεκάδα.

Στο 59’ το κατάφερε όμως από στημένη φάση. Ο Αγιούμπ εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζιώρας τράβηξε τον Κουρμπέλη που έπεσε κάτω. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μακέντα κάνοντας το 1-0.

Στο 86'ο Χατζηγιοβάνης έδωσε στον Καρλίτος που μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα σουτ με τον Γκέκα να διώχνει σε κόρνερ.
Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης από τη Δράμα.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πογιάτος): Διούδης - Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης (46’ Βέλεθ), Ζαγαρίτης (87’ Καραγιάννης) - Αγιούμπ, Κουρμπέλης (87’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (67’ Χατζηγιοβάνης) – Αϊτόρ (65’ Σερπέζης), Καρλίτος, Σαβιέρ (46’ Μακέντα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Γκέκας, Βήχος (83’ Κυριαζής), Τσάπρας 83’ Πούλος), Συμελίδης (76’ Βαγγέλοβ), Κονέ (65’ Παναγιώτου), Μυτίδης (55’ Τζιώρας), Μεχία (76’ Καραμπάς), Νίλι (65’ Τσιώλης), Κάκκο (46’ Μαρκολίνο), Καραχάλιος (83’ Γεράκιας), Λιάγκας (46’ Θεοχάρης).