Λαμία-ΟΦΗ 1-2: Πήραν δώρο από τον Βύντρα, έβαλαν και... κερασάκι οι Κρητικοί (highlights)

Το απίθανο αυτογκόλ του Βύντρα (35') και η κεφαλιά του Σαρντινέρο (72') χάρισαν στον αποτελεσματικό ΟΦΗ το διπλό κόντρα στη «φλύαρη» Λαμία, που μείωσε απλά στο 95', με πέναλτι του Ρόμανιτς  

Λαμία-ΟΦΗ 1-2: Πήραν δώρο από τον Βύντρα, έβαλαν και... κερασάκι οι Κρητικοί (highlights)

Η Λαμία είχε τις ευκαιρίες, ο ΟΦΗ έβαζε τα γκολ και έφυγε με το πολύτιμο διπλό (1-2) από το «Αθανάσιος Διάκος». Οι Κρητικοί πιο αποτελεσματικοί, δέχθηκαν με… μεγάλη χαρά και το απίθανο αυτογκόλ του Λουκά Βύντρα και σταδιακά έχτισαν προβάδισμα εύκολης νίκης στη Φθιώτιδα.

Λαμία - ΟΦΗ: Το εντυπωσιακό αυτογκόλ του Βύντρα για το 0-1 (vid)

Τα εύκολα, που έγιναν δύσκολα στο φινάλε, όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του καλύτερου παίκτη τους, του Ρόμανιτς, αλλά και πάλι στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα διάρκειας… 100 λεπτών έχασαν ευκαιρία με τον Μπεχαράνο για να πάρουν έστω τον βαθμό που δικαιούνταν, βάση απόδοσης και ευκαιριών.

ΤΑ ΓΚΟΛ
35’: Ο Νέιρα έκανε την κίνηση και τη σέντρα από δεξιά προς τη μικρή περιοχή, όπου ο Βύντρα τα έκανε θάλασσα. Αρχικά έκανε «τσαφ» με το αριστερό, στη συνέχεια… έσπρωξε τον γκολκίπερ Επασί για να βρει χώρο και εν τέλει όταν απομάκρυνε προ της γραμμής, έστειλε τη μπάλα από το αριστερό πόδι του στο δεξί και από την σπόντα κατέληξε στην εστία (0-1).

Τα highlights του Λαμία - ΟΦΗ 1-2 (vid)

72’: Ο Κοροβέσης έκανε την κίνηση και τη σέντρα από αριστερά με αριστερό εσωτερικό φάλτσο και ο Σαρντινέρο στη μικρή περιοχή με ωραίο άλμα και κεφαλιά έστειλε ανενόχλητος τη μπάλα στην δεξιά γωνία (0-2).

95’: Στο 89’ ο Σελίμοβιτς ανέτρεψε τον Ρόμανιτς. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε επί πεντάλεπτο το VAR και εν τέλει υπέδειξε το πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ρόμανιτς με το αριστερό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Μικρογραφία

Λαμία - ΟΦΗ 1-2

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

Σκόρερ: 95' πέναλτι Ρόμανιτς-35' αυτογκόλ Βύντρα, 72' Σαρντινέρο.

Κίτρινες: Σκόνδρας, Νέιρα, Μπεχαράνο.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας (66' Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Βύντρα, Αντετζο, Νιασέ (76' Παλαναντισβίλι), Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (76' Κωστίκας), Βιγιάλμπα (64' Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Καραμάνος (46' Χατζηστραβός).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής (61' Σολίς), Σακόρ (61' Μεγιάδο), Νέιρα, Ναμπί, Στάικος (61' Σαρντινέρο), Γκαργκαλατζίδης (77' Γρίβας).