Ενκουντού: Γιατί δεν παίζει στην Μπεσίκτας - Τι σκέφτεται ο Ολυμπιακός

Ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό, αλλά η Μπεσίκτας εμφανίζει ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία. Γιατί ο Νιγηριανός δεν έπαιξε στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Ενκουντού: Γιατί δεν παίζει στην Μπεσίκτας - Τι σκέφτεται ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα την παλέψει την περίπτωση του Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, ο οποίος είναι μονίμως απών από τα ματς της Μπεσίκτας στο τουρκικό πρωτάθλημα. Όπως σημειώνει άλλωστε και το “ΦΩΣ” της Κυριακής (20/9), μπορεί η Μπεσίκτας να αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει ομάδα από την Σαουδική Αραβία που σκοπεύει να προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” δεν πρόκειται να την παρατήσουν.

«Έχει ρωτήσει για Ενκουντού ο Ολυμπιακός, δεν έχει κάνει πρόταση»

Όχι τίποτε άλλο, αλλά και ο Νιγηριανός εξτρέμ δείχνει μία προτίμηση στο να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και δη σε μία ομάδα επιπέδου Champions League, παρά να τρέχει στην Αραβία για να ακολουθήσει τα... πετροδόλαρα.

Η Μπεσίκτας από την πλευρά της θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του στο πλαίσιο των περικοπών που κάνει και θα προτιμούσε να τον πουλήσει παρά να τον παραχωρήσει δανεικό (σ.σ. ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021). Ωστόσο, στις αρχικές συζητήσεις με τους “ερυθρόλευκους” δεν έδειξε καθόλου αρνητική για τα περί δανεισμού. Εμφανίστηκε όμως το ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή και έμπλεξε κάπως την κατάσταση.

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, γνωρίζοντας ότι ο παίκτης βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο μεταξύ, επειδή σηκώθηκε αρκετή... σκόνη σχετικά με την απουσία του από τα ματς της Μπεσίκτας στις πρώτες δύο αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος με αντιπάλους τις Τράμπζονσπορ και Αντάλιασπορ, αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι αντιμετωπίζει έναν μυικό τραυματισμό. Δεν έχει να κάνει δηλαδή με απόφαση του προπονητή του ή της διοίκησης.

Ταλαιπωρείται με ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν είναι κάτι σοβαρό. Η απουσία του λοιπόν από τα τελευταία παιχνίδια των “μαυραετών” δεν έχει να κάνει με τις συζητήσεις για την παραχώρησή του... Αν ήταν υγιής, να είστε σίγουροι ότι θα έπαιζε. Εκτιμάται ότι ίσως και εντός της εβδομάδας να είναι διαθέσιμος.