«Έχει ρωτήσει για Ενκουντού ο Ολυμπιακός, δεν έχει κάνει πρόταση»

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ενκουντού για την ενίσχυση των εξτρέμ του, αλλά όπως αναφέρουν οι Τούρκοι δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Μπεσίκτας.

«Έχει ρωτήσει για Ενκουντού ο Ολυμπιακός, δεν έχει κάνει πρόταση»

Φουλάρει ο Ολυμπιακός για να βρει ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ. Αυτό δεν είναι άλλο από την απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στα άκρα της επίθεσης. Η λίστα με τους εξτρέμ έχει πολλά ονόματα και ο Ολυμπιακός χτυπάει παντού για να καταφέρει να βρει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού είναι μία τέτοια περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι και τόσο απλή. Το επισημάναμε και χθες (19/9) ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρώσουν οι Πειραιώτες αυτή τη μεταγραφή.

Μάλιστα υπήρξαν και δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχει γίνει πρόταση στη Μπεσίκτας από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία είναι ύψους 5 εκατ. ευρώ. Και αν πράγματι κάτι τέτοιο ισχύει τότε γίνεται κατανοητό πως για τον Ολυμπιακό θα είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρει να πάρει τον παίκτη.

Πριν λίγο υπήρχε πληροφορία από την Τουρκία από δημοσιογράφο που ασχολείται με θέματα της Μπεσίκτας, ο οποίος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει για τον ποδοσφαιριστή. Ο Σάφακ Μαλάτια αναφέρει ακόμη πως δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση ο Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή, απλά έχει ρωτήσει τη Μπεσίκτας για το αν παραχωρείται ο 25χρονος Γάλλος.