Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Σα - Επέστρεψε και ο Λοβέρα

Ευχάριστα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει των αγώνων του Ολυμπιακού με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League. Ζοσέ Σα και Μάξι Λοβέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε κανονικά ο Σα - Επέστρεψε και ο Λοβέρα

Ο Ζοσέ Σα, ο οποίος έχει βγάλει εδώ και μέρες τον νάρθηκα δοκίμασε το χέρι του στην σημερινή (20/9) προπόνηση, ωστόσο μέσα στις επόμενες ημέρες θα φανεί, αν μπορεί να βοηθήσει στα play off του Champions League με την Ομόνοια.

Ο Ζοσέ Σα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα μήνα παρουσίας στην Πορτογαλία, όπου έκανε το βασικό στάδιο της αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του στο χέρι. Βρίσκεται πλέον σε διαδικασία να επιστρέψει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και κατ’ επέκταση να βοηθήσει και στα επίσημα ματς που ακολουθούν.

Σήμερα προπονήθηκε κανονικά, αλλά είναι άγνωστο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την Ομόνοια. Είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες από την εικόνα που θα παρουσιάσει στον Ρέντη. Ο Τζολάκης τα πηγαίνει μια χαρά, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Κρίστινσον.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Μάξι Λοβέρα, ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό λίγο πριν τον τελικό με την ΑΕΚ, στα τέλη του Αυγούστου.