Στη Μπέτις ο στόχος του Ολυμπιακού, Λισάντρο Λόπες

Το όνομα του Αργεντινού σβήνεται από τη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Στη Μπέτις ο στόχος του Ολυμπιακού, Λισάντρο Λόπες

Ένα από τα πολλά ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού είναι και αυτό του Λισάντρο Λόπες. Πρόσφατα εμφανίστηκε ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών, ενώ και στο παρελθόν ο Αργεντινός είχε εμπλακεί στο ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

Και το όνομα του Λόπες, ωστόσο σβήνεται από τη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μπέτις. Η ομάδα της Ανδαλουσίας θα πάρει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε μόλις εννιά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τη Μπενφίκα έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου παραχωρήθηκε δανεικός στην Ίντερ. Μόλις σε ένα παιχνίδι της Serie A έπαιξε ο Λισάντρο Λόπες.

Τον Ιανουάριο του 2017 ο 28χρονος αμυντικός είχε ταλαιπωρηθεί από σοβαρό τραυματισμό. Έκτοτε δεν κατάφερε να συνέλθει και να βρει τον καλό του εαυτό. Παρόλα αυτά θα καταλήξει στην Μπέτις και την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Primera Division.