«Σε διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός για τον Κοντέ»

Και από το Ισραήλ επιβεβαιώνουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπεϊτάρ και τον Αντουάν Κοντέ για να πάρει τον Γάλλο μπακ.

«Σε διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός για τον Κοντέ»

Ο Ολυμπιακός αναζητεί παίκτη που θα είναι αναπληρωματικός του Ραφίνια. Ένα ακόμα δεξί μπακ που δεν θα είναι το πρώτο βιολί στην ομάδα του Πειραιά, αλλά θα μπορεί να δίνει ανάσες στον Βραζιλιάνο μπακ.

Τις τελευταίες ημέρες ένα όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Αντουάν Κοντέ. Πρόκειται για τον δεξιό μπακ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Το θέμα επιβεβαιώθηκε και από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα "sports.walla.co.il".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ των Ισραηλινών η Μπεϊτάρ ζητάει 750.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει 250.000 ευρώ. Εάν ισχύουν τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ τότε η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη.

Από το Ισραήλ, ωστόσο τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει στον ποδοσφαιριστή διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στις 400.000 ευρώ. Αυτό που ανέφεραν οι Ισραηλινοί ήταν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται με τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή να προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως το συμβόλαιο του 26χρονου Γάλλου με την Μπεϊτάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.