Ολυμπιακός: Να πάει 5 Οκτώβρη και ο Καμαρά να είναι εδώ

Ναι ο Φορτούνης και ο Μασούρας άλλαξαν το ματς και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη, αλλά ο Καμαρά έχει κάνει ακόμα μία πληθωρική εμφάνιση.

Ολυμπιακός: Να πάει 5 Οκτώβρη και ο Καμαρά να είναι εδώ

Πριν μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός παίζοντας χωρίς καμία από τις μεταγραφές στην ενδεκάδα του πήρε εύκολα το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Πειραιά είχε βγάλει σε εκείνο το ματς μία πολύ σοβαρή εικόνα και έδειχνε ότι είχε γυρίσει τον διακόπτη. Μία εβδομάδα μετά οι Πειραιώτες έπαιξαν το πρώτο τους παιχνίδι για το νέο πρωτάθλημα.

Με τρία νέα αποκτήματα στην αρχική ενδεκάδα και η ομάδα του Πειραιά έδειχνε να ψάχνει να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο. Ο Πέδρο Μαρτίνς σαφώς και ήξερε το ρίσκο που έπαιρνε βάζοντας τρεις μεταγραφές στην αρχική ενδεκάδα. Από την άλλη, όμως, αυτοί που είναι έτοιμοι πρέπει να μπουν και να παίξουν. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος και ο Ολυμπιακός πρέπει να βάζει και τα νέα αποκτήματα στην ομάδα, αλλά και να παίρνει τα αποτελέσματα.

Πολλοί μπορούν να πουν γιατί δεν έβαλε από την αρχή τον Φορτούνη και τον Μασούρα και διάφορες άλλες τέτοιες εξυπνάδες. Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά την ομάδα του, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να την αλλάξει και ξέρει επίσης ότι πρέπει να εντάξει στην ομάδα έναν σπουδαίο χαφ όπως είναι ο Εμβιλά. Ο Γάλλος έπαιξε ένα ημίχρονο και έδειξε σε όλους ότι είναι άλλη κλάση.

Πάμε και στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε την απόφαση να περάσει δύο Έλληνες στο γήπεδο. Μέσα ο Φορτούνης, μέσα και ο Μασούρας. Αμφότεροι έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, έδωσαν στην ομάδα τους πνοή, άνοιξαν διαδρόμους και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη. Είναι τα πρόσωπα του αγώνα, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτούς τους δύο.

Στον Μαντί Καμαρά θα σταθούμε και ευχόμαστε το ημερολόγιο να δείχνει 5 Οκτωβρίου και να είναι ακόμα στην Ελλάδα. Ο Αφρικανός έχει κάνει ένα ακόμα πληθωρικό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο όποια καλή φάση έφτιαξε ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από τα πόδια του. Αυτές οι μαγικές του πάσες με το εξωτερικό φάλτσο τείνουν να γίνουν συνήθεια.

Ακόμα και τη φάση που ο Ελ Αραμπί βγάζει τετ α τετ τον Ραντζέλοβιτς ο Καμαρά την έχει προκαλέσει με την πίεση που βγάζει ψηλά. Ο Καμαρά είναι αυτός που δημιουργεί το πρώτο γκολ και αυτός που πασάρει στον Μασούρα για το 2-0. Σε πείθει αυτό το παιδί ότι γεμίζει τη μεσαία γραμμή. Ένα ακόμα εντυπωσιακό παιχνίδι από τον Καμαρά και πραγματικά ας ελπίσουμε να μην έρθει ποτέ μεγάλη πρόταση γι' αυτόν, αλλά έτσι όπως πάει πώς να μην γίνει αυτό;