Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0: Φορτούνης: «Θέλω να είναι η χρονιά μου»

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο ποδοσφαιριστής που άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε πως θέλει να είναι η χρονιά του.

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0: Φορτούνης: «Θέλω να είναι η χρονιά μου»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 του Αστέρα Τρίπολης με τον Κώστα Φορτούνη να είναι ο παίκτης που άλλαξε το παιχνίδι και έσπρωξε την ομάδα του Πειραιά στη νίκη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε αρχικά: «Το να ξεκινάει η σεζόν με ένα γκολ είναι καλό , σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν σημαντικοί και κοιτάμε τη συνέχεια. Παίξαμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής στο β’ μέρος. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι μας. Είχαμε πολλές φάσεις, είχαμε καλή κυκλοφορία. Είναι το παιχνίδι που θέλουμε να παίζουμε και αυτό κάναμε στο δεύτερο μέρος».

Αναφερόμενος στα νέα πρόσωπα που έχουν ενταχθεί στην ομάδα του Πειραιά είπε: «Χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά στο παιχνίδι που κάναμε πέρσι. Σήμερα βοήθησαν αρκετά παιδιά. Μέσα από τις προπονήσεις δουλεύουμε για να μπουν οι νέοι στο κλίμα. Όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι», σχολίασε, ενώ για το γκολ που πέτυχε και τη συνεργασία του με τον Ραφίνια επισήμανε: «Την ώρα που μου έγινε η πάσα, τον άκουσα πίσω μου και ήξερα μετά ότι θα μου την έδινε ο Ραφίνια. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, μας βοήθησε πολύ σήμερα και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τόνισε: «Τέτοιοι παίκτες μάς ανεβάζουν επίπεδο. Είναι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Από την αρχή μας βοηθούν. Είναι σημαντικό που τους έχουμε συμπαίκτες».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Ομόνοια τόνισε: «Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Παίζουμε με μία κυπριακή ομάδα. Ξέρουμε ότι και στο παρελθόν μας δυσκόλευαν οι κυπριακές. Πρέπει να κυριαρχήσουμε στο Καραϊσκάκη κια να πάρουμε σκορ πρόκρισης».

Ο Φορτούνης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του λέγοντας: «Πέρασα ένα δύσκολο διάστημα πέρσι με τον τραυματισμό. Τώρα το αφήνω πίσω και κοιτάζω μπροστά για να πετυχαίνω τους στόχους. Στην οικογένειά μου είπα ότι θέλω να είναι η χρονιά μου, να είμαι πρωταγωνιστής μέσα στο γήπεδο. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να βοηθάω την ομάδα και μετά έρχονται οι ατομικές διακρίσεις».