ΑΕΚ: Αμφίβολος με Παναιτωλικό ο Λάτσι

Ο Ζίγκα Λάτσι διαγνώστηκε με οστικό οίδημα στην κνήμη κι η παρουσία του στο ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό για την Super League, μόνο σίγουρη δεν είναι 

ΑΕΚ: Αμφίβολος με Παναιτωλικό ο Λάτσι

Η παρθενική προπόνηση του Λέβι Γκαρσία (σ. για την ακρίβεια μέρος του προγράμματος της) στα Σπάτα, υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα, σκόρπισε χαμόγελα, τα οποία «πάγωσαν» από το προβλημα που προέκυψε με τον Ζίγκα Λάτσι, η παρουσία του οποίου στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, το Σάββατο, για το πρώτο ματς της ΑΕΚ στην φετινή Super League (20.30), είναι πλέον αμφίβολη.

Όπως κι εκείνη του Νέναντ Κρίστιτσιτς, άλλωστε (που αναμένεται να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με την Σεντ Γκάλεν, για το Europa League, στην Ελβετία).

Επιστρέφοντας στον φέρελπη Σλοβένο, είχε πρόβλημα και πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό, στην κνήμη και παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο. Ο 18χρονος έχει ένα οστικό οίδημα και ξεκίνησε θεραπεία ήδη.

Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος και Ιατρούδης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ μέρος της κανονικής προπόνησης έβγαλε ο Ενομπακάρε ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή να επιχειρήσει να την βγάλει όλη, σε φουλ ρυθμούς.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για Αγρίνιο.

Πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.