Δεύτερη ευκαιρία σε Μπουχαλάκη

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Κρητικός χαφ, που ήταν παροπλισμένος από τον Καράνκα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.  

Δεύτερη ευκαιρία σε Μπουχαλάκη

Το βασικό μέλημα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου. Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν παίκτες που και ποιότητα αλλά και γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Αγγλία σενάριο επιστροφής που πλέον επιβεβαιώνεται από πηγές των «ερυθρολεύκων». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, ο Έλληνας χαφ πρέπει να θεωρείται ξανά παίκτης των Πειραιωτών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπουχαλάκης παραχωρήθηκε στη Νότιγχμαμ Φόρεστ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Και αυτός, όπως και ο Μακ Κέι, μετά την έλευση του Καράνκα έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, αν και είχε ξεκινήσει πολύ θετικά στις υποχρεώσεις του, έχοντας τελικά 21 συμμετοχές και δύο γκολ στην Championship.

Ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην αγγλική ομάδα και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία από την πλευρά του Καράνκα. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμφώνησε με το ενδεχόμενο της επιστροφής του «Μπούχα» στο μεγάλο λιμάνι. Κάπως έτσι ο νεαρός μέσος παίρνει το δρόμο της επιστροφής και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση στο Ρέντη στις 15 Ιουνίου.