Γιατί ο Σεμέδο δύσκολα θα ξεκινήσει με Αστέρα Τρίπολης

Η Μπενφίκα αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο και ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη προσανατολίζεται να πάει με δίδυμο Σισέ - Μπα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (18/9).

Γιατί ο Σεμέδο δύσκολα θα ξεκινήσει με Αστέρα Τρίπολης

Στην Πορτογαλία έγραφαν την Τρίτη (15/9) ότι η Μπενφίκα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σεμέδο. Μάλιστα λίγο μετά τα μεσάνυχτα βγήκε και ένα δημοσίευμα στο “goal.com” που ανέφερε ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά στο “deal” με ένα ποσό της τάξης των 10 εκ. ευρώ. Η... λεπτομέρεια όμως ήταν ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλέστηκε πηγές από την Ελλάδα. Ενδέχεται λοιπόν να έκανε κάποια αναδημοσίευση...

Αυτή τη στιγμή ο Σεμέδο κάνει κανονικά προπονήσεις στον Ρέντη. Σίγουρα δεν είναι από τους... πρώτους παίκτες στην προπόνηση, αλλά στην παρούσα φάση ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Το τι θα γίνει αύριο-μεθαύριο είναι μία διαφορετική κουβέντα, καθώς η Μπενφίκα έχει αποφασίσει αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είτε αποκλειστεί, είτε προκριθεί, να χτυπήσει εκ νέου την πόρτα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το αν θα κάνει πρόταση 10 εκ. ευρώ, όπως ακούστηκε χθες βράδυ, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε μετά το ΠΑΟΚ - Μπενφίκα. Η ουσία είναι ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να παίξει βασικός ο Σεμέδο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Παρασκευή (18/9) στο Καραϊσκάκη για... ευνόητους λόγους.

Μέχρι την Παρασκευή (18/9) μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά και να συζητάμε σε άλλη βάση! Αυτή τη στιγμή το προβάδισμα το έχουν οι Σισέ και Μπα, καθώς εκτιμάται ότι οι Λουζιτανοί θα επανέλθουν με “γερή” προσφορά.

Αν τυχόν η Μπενφίκα δεν τηρήσει την “απειλή” της περί νέας πρότασης προς τον Ολυμπιακό μετά τον ΠΑΟΚ, τότε ο Σεμέδο έχει τις πιθανότητές του να παίξει κόντρα στους αρκάδες.

Βήμα-βήμα λοιπόν... Από μέρα σε μέρα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.